Hotel Andria

La Seu d'Urgell

Som un Petit hotel familiar, disposem de 16 habitacions perfectament equipades,sala d’estar, terrassa porticada, jardí i un dels restaurants amb mes prestigi a tota la comarca.

Fundat l’any 1875, l’hotel Andria és un dels establiments amb mes solera del Pirineu català. Al 1920 te lloc la primera gran reforma que li dona l’actual aparença. Mai no ha deixat de ser un dels referents de la hostaleria al Pirineu.

El pas del temps no ha fet més que engrandir la personalitat i el caràcter d’aquest Hotel de La Seu d’Urgell. L’Hotel està ple de racons tots ells ben confortables i molt agradables.. Una petita sala amb xemeneia. Una biblioteca i jocs de taula a la seva disposició.

El Restaurant amb menjadors privats i una ampli saló per banquets. La Terrassa i el jardí són dos dels llocs que més agraden, ja sigui a l’hora d’esmorzar, com per gaudir de la nostra cuina tot sopant. O tant sols passant la tarda tranquil·lament.

Des de l’Hotel podem preparar-li qualsevol activitat de les moltes que pot practicar a La Seu d’Urgell i rodalies,: Bicicleta de muntanya, excursions a cavall, baixades amb Ràfting, Safaris Fotogràfics, etc….

Reserva ara!
Comparteix
Segueix-nos
Segueix-nos a les xarxes socials!