RESPONSABILITATS DELS COL·LABORADORS

Les empreses col·laboradores d’Experiències Pirineus són titulars d’assegurances de responsabilitat civil professional per imports notòriament suficients i posseeixen totes les autoritzacions o els diplomes que els permeten exercir les seves activitats. No obstant això, el beneficiari és convidat a verificar que es beneficia d’una cobertura d’assegurança suficient per a la pràctica de certes activitats. Es recorda al beneficiari que la realització dels serveis en bones condicions de seguretat no li dispensa d’observar les regles fonamentals de prudència per a certes. En conseqüència, aquest acceptarà els riscos.

Experiències Pirineus es reserva el dret de posar fi a les seves relacions amb un o diversos col·laboradors durant el període de validesa de la reserva del client, en particular en vista d’assegurar un nivell de qualitat òptim de les prestacions. En aquesta situació, Experiències Pirineus es comprometrà a oferir al beneficiari una activitat equivalent a la inicialment escollida. En aquestes condicions i tenint en compte l’àmplia gamma oferta d’Experiències Pirineus, el beneficiari o el client no podran accedir a cap reemborsament.

PREU I CONDICIONS DE PAGAMENT

Els preus de les Experiències Pirineus són els que figuren a la web al moment en el qual el client realitzi la comanda.

De conformitat amb la legislació aplicable, el preu de les Experiències Pirineus està subjecte a IVA.

El pagament de la comanda podrà ser efectuat a través de transferència bancària, Paypal amb targeta bancària (Targeta Visa, Eurocard/Mastercard) i Targeta de Crèdit, mitjançant TPV Virtual (Targeta Visa, Eurocard/Mastercard) indicant a l’apartat previst a aquest efecte les dades requerides per Paypal o el número de targeta, la seva data de validesa, així com el seu codi de control situat en el dors de la targeta.

La totalitat de l’import de la comanda serà deduït de la targeta bancària el dia de la comanda.

Experiències Pirineus es reserva el dret de suspendre la tramitació de la comanda en cas de rebot de l’autorització de pagament per part de Paypal o del banc. Experiències Pirineus garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades bancàries del client transmesos a través de la web en fer la comanda.

SERVEI Al CLIENT

Qualsevol sol·licitud d’informació, especialment referent a la compra, el reemborsament, el canvi o el funcionament de les Experiències Pirineus ha de dirigir-se a per telèfon al 687 97 41 57 de dilluns a divendres de 9h00 a 19h, excepte festius, a través de la nostra web www.experienciespirineus.com, apartat “Contacte”, o per correu electrònic a l’adreça info@ecoturismepirineus.com